Hoofdpagina / voor koks
Freelance kok voor Uitjethuis
Uitjethuis is een kok-aan-huis bestelsite, opgericht op 19 Maart 2007. Als intermediair brengt Uitjethuis Klanten in contact met koks.
Uitjethuis biedt een luxe vorm van catering aan; kok en eventueel bediening zijn altijd inbegrepen. De catering wordt dan ook zo vers mogelijk live op locatie bereidt.
Op de website worden vaste concepten en menu’s aangeboden. Deze bieden voor de klant een goede indicatie van de mogelijkheden, maar indien gewenst kan hiervan afgeweken worden.


Wat zijn de kosten?
U betaald als ondernemer geen entree-fee of maandelijkse kosten. Maar er wordt over de behaalde omzet een provisie berekend.
Vanaf 2025 bedraagt de provisie 10% (excl. btw) over de behaalde omzet (incl. btw). Het streven is om dit percentage ook rond de 10% te houden.
Voorbeeld:
U verzorgt een vier gangen diner voor 10 gasten. De totale omzet bedraagt € 680,- (incl. btw). De provisie bedraagt dan € 68,- excl. btw. (€ 82,28 incl. 21% btw.).
U kunt een deel van de provisie terug verdienen door additionele werkzaamheden te verrichten voor Uitjethuis; website berichten schrijven, social media berichten maken, boekhouding, etc.
U krijgt per kwartaal een factuur over de provisie, de provisie wordt echter direct ingehouden op de aanbetalingen.
Wat doet Uitjethuis met de provisie?
Voor de provisie wordt ondersteuning geboden aan klanten via telefoon, mail en social media. Maar uiteraard wordt het ook gestoken in de promotie via zoekmachines, social media en affiliate website. Daarnaast gaat een deel naar het onderhoud van de website, ontwikkelen nieuwe menu’s en het maken van informatieve en commerciële content.
Geïnteresseerd geraakt?
