Terwijl u geniet van een broodje met kruidenboter vooraf, staat de chef voortvarend en vol passie te kokkerellen. Geuren sudderend stoofvlees, gebakken spekjes en aardappeltjes uit de oven komen u tegemoet. Snel zult u horen: “Het buffet is geopend”.
Zorgeloos genieten
Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw het buffet begeleiden en de gerechten eventueel toelichten. Het servies, bestek, servetten alswel een buffettafel zijn inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.
Dranken & wijnen
Wij kunnen ook de dranken bij uw buffet verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met friandises na. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*
De kosten voor een drankenarrangement bedragen:
- Twee uur onbeperkt Fris, bier en wijn: € 18,- p.p.
- Elke extra half uur € 2,- p.p.
- Pakket incl. mousserend aperitief € 3,- p.p. extra
- Pakket incl. koffie / thee met friandises € 3,- p.p. extra
* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.
Het menu
Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. Weliswaar dient u één menu te kiezen voor de hele groep, maar wij kunnen uiteraard rekening houden met diëten, allergieën en specifieke wensen.
Een buffet is beschikbaar vanaf 16 personen:
Zeven gerechten: € 28,- p.p. (Brood, vier bij- en drie hoofdgerechten)
Negen gerechten: € 36,- p.p. (Brood, vijf bij- en vier hoofdgerechten)
Extra optie – Amuse: € 4,- p.p.
Extra optie – Dessert: € 8,- p.p.
Exclusief € 100,- startkosten.
Brood vooraf is altijd inbegrepen. Optioneel kunt u amuses, soep en een nagerecht bij bestellen.
OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID
MENUKAART herfst, oktober t/m december
Vooraf
- Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.
Amuses
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
- Op eiken gerookte kip met pompoenmousse, crouton en salie.
- Sushi met gerookte makreel, rode biet en mierikswortel.
Bijgerechten
- Aperitief plank met o.a. wortel staafjes met dip, ingelegde paddenstoelen gevuld met paté, streekkaasje, gesuikerde walnoten en gedroogde vruchten.
- Aardappelsalade met appel, venkel (tot 31-10), spek, diverse pitten, bosui, veldsla.
- Couscous salade met pompoen, Turks fruit, rucola en amandelen.
- Salade met geroosterde peer, gerookte rauwe ham, blauwe kaas, rucola en walnoten.
- Salade van rode kool, rozijnen, appel, hazelnoten en honingdressing.
- Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
- Geroosterde groenten, o.a. rode biet, pompoen, wortel met rozemarijn en knoflook.
Hoofdgerechten
- Grote paddenstoelen gevuld met pompoen, spinazie en veenbessen.
- Krokant gebakken vis, bv rode poon of tarbot op wok van paksoi en snijbiet.
- Biefstukjes van diamanthaas in bramenjus.
- Krokante gebakken kip op stoof van linzen, zuurkool, appel en rozijnen.
- Opgerolde saucijs met salie.
- Jachtschotel met gegratineerde aardappelpuree.
- Wild- of runderstoofpotje met paddenstoelen, ontbijtkoek en bier.
Nagerechten
- Stoofpeertjes met rozenbottelhangop en notenkruimel.
- Cake met yoghurt en vijgen en tonkabonenroomijs.
- Zanddeegtaartje met crème van witte chocola en duindoorngelei.
- Gekarameliseerde appel, pompoencake en boerenjongens. (Volledig plantaardig)
MENUKAART winter, januari t/m maart
Vooraf
- Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.
Amuses
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
- Op eiken gerookte kip met appel en witlof.
- Gegrilde rivierkreeft met mangodip.
Bijgerechten
- Aperitief plank met o.a. wildpaté, streekkaasje, gevulde paddenstoelen, pastinaakchips, gesuikerde walnoten en gedroogd fruit.
- Aardappelsalade met pastinaak, spek, rode ui en veldsla.
- Couscous salade met pompoen, gedroogde cranberries, postelein en amandelen.
- Salade van rode kool, rode biet, rozijnen, appel, hazelnoten en honingdressing.
- Salade met stoofpeer, blauwe kaas en walnoten.
- Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
- Geroosterde groenten, o.a. crosne, aardpeer, pompoen, wortel met rozemarijn en knoflook.
Hoofdgerechten
- Wellington van pompoen, spinazie en paddenstoelen met veenbessenconfituur.
- Krokant gebakken vis, bv rode poon of tarbot met spinazie en mosterdsaus.
- Biefstukjes van diamanthaas in bramenjus.
- Krokante gebakken kipfilet op stoof van linzen, wortel en appel.
- Opgerolde saucijs met salie.
- Jachtschotel met gegratineerde aardappelpuree.
- Wildstoofpotje met paddenstoelen, ontbijtkoek en bier.
Nagerechten
- Stoofpeertjes met rozenbottelhangop en notenkruimel.
- Vijgencake met yoghurtijs en gesuikerde walnoten.
- Zanddeegtaartje met crème van witte chocolade en duindoorngelei.
- Gekarameliseerde appelringen met kaneelijs en boerenjongens.
- Amandelcake met sinaasappelsorbetijs. Naar wens overgoten met brandewijn.
MENUKAART lente, april t/m juni
Vooraf
- Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.
Amuses
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
- Sushi van gerst met gerookte makreel en mierikswortel.
- Gerookte kip met rabarbercompote.
Bijgerechten
- Aperitief plank met o.a. wortel- en radijsstaafjes met pestodip, mousse van gerookte regenboogforel met knoflookcroutons, streekkaasje en walnoten.
- Aardappelsalade met radijsjes, groene asperges, doperwten en lente-ui.
- Bonte bonensalade met doperwten, tuinbonen en kievietsbonen in pesto.
- Geitenkaassalade met gekarameliseerde rabarber, radijs, pluksla en walnoten.
- Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
Hoofdgerechten
- Witte asperges, met gekookt eitje, ham en bieslook.
- Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
- Lamsbout met salie, look en munt uit de oven.
- Kippendij gevuld met roomkaas en spinazie.
- Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus.
- Papillot van rode bietjes, rabarber en tuinmelde.
- Gestoofde konijn met pruimen, meiraapjes, bospeen en paddenstoelen.
- Rib-eye met bearnaisesaus.
- Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
Nagerechten
- Bavarois van kwark met geblancheerde rabarber en notenkruimel.
- Luchtig chocolade taartje met granache en Frambozensorbetijs.
- Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
- Crumble van rabarber met yoghurtkardamonijs.
- Merengue met romige kwark, muntsiroop en aardbeien.
MENUKAART zomer, juli t/m september
Vooraf
- Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.
Amuses
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Gegrilde rivierkreeft met pittige tomatensalsa.
- Sushi met gerookte makreel, rode biet en mierikswortel.
- Gerookte kip met kruisbessen of druiven en kerriemayonaise.
Bijgerechten
- Aperitief plank met wortel staafjes en bleekselderij, witte bonendip met knoflook, streekkaasje en gezoete walnoten.
- Aardappelsalade met rode ui, komkommer, radijs, tomaatjes en verse kruiden.
- Bonte bonensalade met doperwten, peulen, slabonen in groene pesto.
- Salade met steenvruchten, geitenkaas, gedroogde ham, gemengde sla en geroosterde zaden.
- Salade van diverse tomaten met rode ui, groene kruiden en knoflookdressing.
- Ceasarsalade van hele kip, bindsla, komkommer en romige kruidendressing.
- Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
Hoofdgerechten
- Romige mosselen met venkel en anijslikeur.
- Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
- Kippendij gemarineerd met aalbessen en rozemarijn.
- Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus.
- Papillot van verse witvis met venkel en tomaat.
- Papillot van rode bietjes, venkel en rode ui.
- Mais met kruidenboter en honing.
- Plaattaart van geroosterde bietjes en worteltjes, geitenkaas, rode ui en tijm.
- Rib-eye met bearnaisesaus.
- Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
Nagerechten
- Bavarois van kwark met zomerbessen en notenkruimel.
- Luchtig chocolade taartje met granache en Kersensorbetijs.
- Pruimentaart met yoghurtkardamonijs.
- Geroosterde perziken met tijm, lavendelroomijs en amandelen.
- Merengue met romige kwark en verschillende bessen, o.a. aalbessen, kruisbessen en blauwe bessen.