Een mousserend aperitief om uw gasten te verwelkomen en een drankenbar voor hand, afsluitend met koffie & chocola. Verfijnde gerechten een-voor-een geserveerd, terwijl u paradeert van tafel tot tafel gevuld met vrienden en familie.
Luxe & compleet
Met een walking dinner kunt u op een ongedwongen manier genieten van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. Op deze wijze kan iedereen vrij rond lopen en heeft u de gelegenheid om met iedere gast te spreken. Ideaal voor een grote groep, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of huwelijksfeest.
Dranken & wijnen
Wij kunnen ook de dranken bij uw walking-dinner verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met friandises na. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*
De kosten voor een drankenarrangement bedragen:
- Twee uur onbeperkt Fris, bier en wijn: € 18,- p.p.
- Elke extra half uur € 2,- p.p.
- Pakket incl. mousserend aperitief € 3,- p.p. extra
- Pakket incl. koffie / thee met friandises € 3,- p.p. extra
* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.
Het menu
Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen alternatieven serveren (op de door u gekozen gerechten).
Een walking dinner is beschikbaar vanaf 16 personen:
Vijf gangen: € 40,- p.p. (Min 1 amuse)
Zeven gangen: € 52,- p.p. (Min 2 amuses)
Exclusief € 100,- startkosten.
OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID
MENUKAART herfst, oktober t/m december
Vooraf
- Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.
Amuses
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
- Op eiken gerookte kip met appel en rode biet.
- Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
Voorgerechten
- Salade met geroosterde peer, blauwe kaas, rucola en walnoten.
- Bietentartaar met appel, gerookte forel en radicchio.
- Tortilla met o.a. geroosterde bloemkool, zoetzure wortel, koriandercreme en schapenkaas.
- Vijgen met geitenkaas in de oven met sla, walnoten en honingdressing.
- Gerookte wilde eendenborst, oesterzwammen, knoflookcroutons en hazelnoten.
*Vegetarisch alternatief: geroosterde pompoen, crosne of pastinaak.
Tussengerechten
- Uiensoep met salie en crouton met goudse kaas.
- Plaattaart met crème van kievietsbonen, zuurkool, appel, uienringen en tijm.
- Licht pittige pompoensoep met bosui, hazelnoten en room.
*Optioneel: met uitgebakken spekjes.
- Pannenkoek met langzaam gegaard buikspek, frisse koolsalade en rozenbottelgelei.
Hoofdgerechten
- Geroosterde pompoen en appel op een stoofpotje van linzen, paddenstoelen en salie.
*Optioneel: Met parelhoenfilet.
- Hertensukade in eigen jus op andijviestamppot en pastinaakchips.
*Vegetarisch alternatief: Groentestoofpotje.
- Krokante gebakken parelhoen met saliejus, gekarameliseerde appel, wortel en linzen.
*Vegetarisch alternatief: Zuurkoolrösti.
- Rib-Eye in eigen jus met pastinaakpuree, roergebakken paksoi en rode uiencompote.
*Vegetarisch alternatief: Geitenkaas in krokant jasje.
Nagerechten
- Stoofpeertjes met rozenbottelhangop en notenkruimel.
- Cake met yoghurt en vijgen en tonkabonenroomijs.
- Zanddeegtaartje met crème van witte chocola en duindoorngelei.
- Gekarameliseerde appel, pompoencake en boerenjongens. (Volledig plantaardig).
Kaasplankje
- Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
MENUKAART winter, januari t/m maart
Vooraf
- Knapperig brood met kruidenboter van o.a. look, diverse kruiden en bloemen.
Amuses
- Kastanje champignons gevuld met tapenade van walnoten en zongedroogde tomaten.
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Op eiken gerookte kip met pompoencrème, crouton en salie.
- Gerookte makreel, zout zure bietjes en mierikswortelcrème.
- Gegrilde rivierkreeft met mangodip.
Voorgerechten
- Tortilla met o.a. geroosterde bloemkool, zoetzure wortel en sjalot, kruidencrème en schapenkaas.
- Bietentartaar met appel en radicchio. Naar wens met geitenkaas of tofu in krokant jasje.
- Salade van oesterzwammen, knoflookcroutons, veldsla en hazelnoten. Naar wens met gerookte wilde eendenborst of aardpeer.
- Geroosterde peer met blauwe kaas, walnoten, veldsla en balsamico-dressing.
- Cocktail van krab met kruidenmayonaise, appel, witlof en veldsla.
*Plantaardig alternatief: Gegrilde avocado.
Tussengerechten
- Mosterdsoep met prei en pastinaakchips. Naar wens met uitgebakken droge wortst.
- Peterseliewortelsoep met geroosterde peer en zonnebloempitten.
- Soep van aardpeer, prei met geroosterde amandelen. Naar wens met uitgebakken spekjes.
- Coquille met gekarameliseerde witlof en crème van schorseneren.
- Risotto van parelgort met boerenkool, prei, gebakken paddenstoelen en geraspte schapenkaas.
Hoofdgerechten
- Rib-Eye met bierjus, pastinaakpuree, geroosterde paddenstoelen en boerenkool.
- Krokante gebakken parelhoen met saliejus, gekarameliseerde appel, wortel en linzen.
*Plantaardig alternatief: Zuurkoolrösti.
- Hertensukade met torentje van aardappel en peer, savooiekool en walnoten. (tot 31-1)
*Plantaardig alternatief: Groentestoofpotje.
- Rode poon met knapperige aardappeltjes, spruitjes en mosterdsaus.
*Plantaardig alternatief: Gevulde portabella.
- Wellington van pompoen, spinazie en paddenstoelen met veenbessenconfituur.
Nagerechten
- Stoofpeertjes met rozenbottelhangop en notenkruimel.
- Vijgencake met yoghurtijs en gesuikerde walnoten.
- Zanddeegtaartje met crème van witte chocolade en duindoorngelei.
- Gekarameliseerde appelringen met kaneelijs en boerenjongens.
- Amandelcake met sinaasappelsorbetijs. Naar wens overgoten met brandewijn.
Kaasplankje
- Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
MENUKAART lente, april t/m juni
Vooraf
- Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.
Amuses
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
- Sushi van gerst met gerookte makreel en mierikswortel.
- Gerookte kip met rabarbercompote.
Voorgerechten
- Cocktail van Noordzee krab met pompelmoes, radijsjes, veldsla en tuinkers.
*Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
- Geitenkaas in krokant jasje met gekarameliseerde rabarber, radijs, lentepluksla en walnoten.
- Rose gebraden kalfsvlees, mayonaise van gerookte haring, pluksla, eitjes en kappertjes.
- Gerookte ganzenborst met geroosterde groene asperges en paddenstoelen, pluksla en vinaigrette.
*Vegetarisch alternatief: Gemarineerde schapenkaas.
Tussengerechten
- Romige aspergesoep met gekookt eitje, ham en bieslook.
*Alternatief: Ook heerlijk zonder ham.
- Soep van spinazie en spliterwten met ei, selder en geroosterde amandelen.
- Risotto van naakte haver met tuinbonen, peultjes, groene asperges en geraspte schapenkaas.
- Plaattaart van asperges, meiraapjes, schapenkaas, tijm en lente-ui.
- Coquille op bloemkoolpuree met pesto van daslook en walnoten.
*Alternatieven: Geroosterde asperges of kippendij.
- Pasta met lentepesto en gebakken pijlinktvis.
Hoofdgerechten
- Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
*Vegetarisch alternatief: Geroosterde bloemkool.
- Gegrilde lamskotelet en groene asperges met witte bonenpuree en tuinbonen.
*Vegetarisch alternatief: Torentje van appel en rode biet.
- Kalfsvleessukade met rucolastampot, geroosterde bloemkool en hazelnoten.
*Vegetarisch alternatief: Geroosterde groene asperges.
- Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus, geroosterde aardappeltjes, groene asperges en doperwten.
*Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
- Gestoofde konijn met pruimen en paddenstoelen op stampotje raapsteel.
*Vegetarisch alternatief : Groentestoof van meiraapjes, wortel en pruimen.
Nagerechten
- Bavarois van kwark met geblancheerde rabarber en notenkruimel.
- Luchtig chocolade taartje met granache en Frambozensorbetijs.
- Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
- Crumble van rabarber met yoghurtkardamonijs.
- Merengue met romige kwark, muntsiroop en aardbeien.
Kaasplankje
- Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
MENUKAART zomer, juli t/m september
Vooraf
- Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.
Amuses
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Gegrilde rivierkreeft met pittige tomatensalsa.
- Sushi met gerookte makreel, rode biet en mierikswortel.
- Gerookte kip met kruisbessen of druiven en kerriemayonaise.
Voorgerechten
- Cocktail van gerookte kip op salade van koolrabi, selderij, walnoten, kruisbessen of druiven en romige dressing.
*Alternatief: Ook lekker zonder kip.
- Salade met geroosterde perziken, geitenkaas, rode ui, walnoten en frambozenhoningdressing.
- Salade van diverse kleuren tomaat, basilicum, kappertjes, croutons en geroosterde pitten.
- Knoflooktoast met witte bonen crème en bonte boontjes in pesto.
Tussengerechten
- Uiensoep met salie en crouton met goudse kaas.
- Soep van rivierkreeft, tomaat, venkel en paprika.
- Parelhoen filet in een romige soep van courgette en basilicum.
- Romige venkelsoep met mosselen en zomerprei.
- Risotto van parelgort met tuinbonen, peultjes en sugar snaps en geraspte schapenkaas.
- Coquille op doperwtpuree met tuinbonen en sugar snaps.
- Pannenkoek met gekonfijte ganzen- of eendenbout, krokante groentes, zoetige bessensaus en koriander.
Hoofdgerechten
- Schelvis of ander witvis met bloemkoolcreme, zeekraal en basilicumolie.
*Vegetarisch alternatief: Geroosterde bloemkool.
- Rib-eye met zoete bospeen, broccoli, hasselback aardappeltjes en bearnaisesaus.
*Vegetarisch alternatief: Gepaneerde koolrabi.
- Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus, geroosterde aardappeltjes, en bonte boontjes.
*Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
- Plaattaart van geroosterde bietjes en worteltjes, geitenkaas, rode ui en tijm.
Nagerechten
- Bavarois van kwark met zomerbessen en notenkruimel.
- Luchtig chocolade taartje met granache en Kersensorbetijs.
- Pruimentaart met yoghurtkardamonijs.
- Geroosterde perziken met tijm, lavendelroomijs en amandelen.
- Merengue met romige kwark en verschillende bessen, o.a. aalbessen, kruisbessen en blauwe bessen.
Kaasplankje
- Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.